Clubavonden

Clubavonden2018-12-27T10:36:51+01:00

Speelavond

Riichiclub Anpai speelt iedere woensdagavond, van 19.30 tot 22.30 uur, in Sportcentrum Berghem. Tijdens de speelavonden worden twee hanchan (wedstrijden) van 75 minuten gespeeld. De spelers spelen met Japanse Riichi-sets en hanteren hierbij de EMA-regels. Om deze regels te downloaden, klik hier –> Voor de puntentelling kun je hier (UK) een kaart downloaden met een overzicht van alle YAKU (puntentelling).

Competitie

Elke periode wordt een laddercompetitie gespeeld met uiteindelijk een periodewinnaar. Aan het eind van het jaar is de clubkampioen bekend. Door middel van loting wordt elke avond bepaald wie aan welke tafel speelt, door dit systeem speelt iedereen tegen elkaar.

Trainingsavond

In elke perdiode wordt op minimaal één avond een trainingsavond georganiseerd.

Nieuwe leden

Nieuwe leden krijgen eerst een Riichi-training van minimaal twee avonden, hier zijn geen kosten aan verbonden. Na de training zal een aantal hanchan gespeeld worden aan tafels met leden van Anpai. Hierna kunnen nieuwe leden lid worden van de club zodat ze mee kunnen spelen in de laddercompetitie.

Clubtoernooi

Jaarlijks wordt in december een clubtoernooi georganiseerd, op dit gezellige toernooi nemen ook spelers van de huisclub “Niji”deel. Tijdens dit toernooi worden de nrs. 1, 2 en 3 van de huiscompetitie en clubcompetitie gehuldigd.

Interesse?

Kom gerust een keer langs om kennis te maken met dit fascinerende spel.

Locatie

Sportcentrum Berghem
Osseweg 38A
5351 AE Berghem
Tel. 0412-403234