Lidmaatschap

Lidmaatschap2020-01-30T17:08:13+01:00

Competitiespelers
Je kunt je aanmelden als competitiespeler van Riichiclub ANPAI. Je wordt automatisch lid van de Nederlandse Mahjong Bond , hierdoor kun je deelnemen aan alle nationale en internationale mahjong toernooien.

Gastspelers
Ben je competitiespeler bij een andere  club die lid is van de Nederlandse Mahjong Bond, dan kun je gastspeler worden bij Riichiclub ANPAI via het “sub-lidmaatschap” en net als de competitiespelers meedoen aan de clubcompetitie.

Huiskamerclub
Huiskamerclub “Niji” speelt wedstrijden in de huiselijke kring, “Niji” speelt onder de vlag van ANPAI. Beide clubs hebben een gemeenschappelijke website en bankrekening. De inkomsten en uitgaven van beide clubs worden gescheiden genoteerd en jaarlijks verantwoord.
Ben je competitiespeler of recreant Riichi speler bij een andere mahjong club die lid is van de Nederlandse Mahjong Bond, dan kun je lid worden van de huiskamerclub “Niji”.

Clubleden van ANPAI zijn automatisch lid  van de huiskamerclub “Niji”, dit geldt zowel voor competitie leden als voor recreant leden.

Kosten lidmaatschap per kalender jaar

  • Competitie leden ANPAI: € 34,00 (inclusief bondsbijdrage)
  • Recreant leden ANPAI: € 22,00 (inclusief bondsbijdrage)
  • Lidmaatschap “Niji”: € 10,00

Wil je lid worden van Riichiclub ANPAI of huiskamerclub “Niji”
Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

Welk soort lidmaatschap wil je?*

Hoofd lidmaatschapSub lidmaatschapGastlid Huiskamercompetitie

Hoeveel riichi-ervaring heb je? VeelWeinigGeen